Nosaltres

Coneix-nos una mica més

1995 i un Centre de Jardineria al bell mig de Barcelona

Des de que vam néixer sempre hem volgut anar un pas endavant del que ja existia.

Per això, quan fa gairebé 30 anys vàrem començar al Passeig de Maragall, ningú podia passar de llarg sense entrar en aquell verger al bell mig de la jungla urbana que és Barcelona.

Però en creuar l’entrada, no només trobaven plantes, sinó un servei de disseny integral de jardins, terrasses i tot tipus d’espais exteriors.

A Arborètum estem molt orgullosos d’haver creat el terme exteriorisme, i és que construir un espai exterior és molt més que combinar plantes i mobles.

Per a nosaltres, exteriorisme, és sinònim de crear espais plens de felicitat i històries. Un espai que sigui l’orgull de casa teva. El lloc on tothom vol venir a passar un vespre d’estiu o un migdia assolellat a l’hivern.

Des d’aleshores fins avui dia.

Innovació, qualitat i experiència

Arborètum el formem 15 professionals, i podem dir que qui arriba és per quedar-se.

Ens agrada el tracte familiar: coneixem molt bé al nostre equip, ens enfoquem al nostre client i ens assegurem de la qualitat de les marques que distribuïm.

Abans d’oferir una marca de mobiliari, hi ha un gran procés de simbiosi en el que ambdues parts ens assegurem d’estar alineats en termes de disseny, qualitat i innovació.

Per això estem segurs que quan vegis una proposta de projecte d’Arborètum quedaràs enamorat.

Com és treballar amb nosaltres

1 // Visita el showroom

Tenim prop de 600m2 d’exposició al carrer Ganduxer. Concerta una visita si vols que estem al 100% per tu i veuràs tot el que et podem oferir.

Troba aquí mobiliari que no veuràs enlloc més, prova’l i tasta la qualitat de vida que et pot oferir.

Recollirem les teves necessitats i quedarem per anar a casa teva a prendre mides.

2 // Pressa de mides

Observarem el teu entorn, farem moltes fotografies i parlarem amb tu dels teus desitjos i situació particular.

Estigues segur que a la nostra ment ja estaran brollant un munt d’idees per a fer del teu espai el lloc més especial de casa teva.

3 // Proposta de projecte

Començarem a donar-li forma, esboçar idees, distribuir costos en base de les teves prioritats i a gaudir com nens petits pensant en tot el que podem arribar a oferir-te.

Et farem arribar un pressupost on inclourem tot el que necessites, sense que t’hagis d’amoinar de contractar res més per la teva banda.

4 // Ho fem realitat

El canvi és total, no només en el que es refereix a l’estètica, sinó també a la confortabilitat: on abans et molestava el vent i el sol, ara gaudiràs d’una zona de relax. Hem millorat les vistes, tant des de l’interior com des de l’exterior de l’habitatge.

Ara aquest espai parla de tu, del teu estil de vida i de la teva personalitat.

Coneix l'equip

Tot i que Arborètum el formem 15 professionals, amb qui més et relacionaràs serà amb en Xavi, en Jaume i en Paco.

D’esquerra a dreta:

El Xavi és el creatiu, qui et farà la visita prendrà nota dels vostres desitjos. Ell és el director de tots els projectes.

El Jaume és qui està sempre al showroom atenent els clients. És qui selecciona el millor mobiliari i tracta amb les marques que treballem.

I el Paco és qui dibuixa els projectes, s’encarrega de fer els pressupostos i coordina les obres.

Coneix l'espai

Visita el nostre showroom, més de 600m2 on provar, mirar i imaginar-te el teu nou jardí o terrassa.